“Eίμαστε ότι τρώμε”

Το life style των τελευταίων ετών, έφερε τους chefs πρωταγωνιστές στις συνταγές των προϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων. Στην εταιρεία μας αν και σεβόμαστε απεριόριστα τους επαγγελματίες του κλάδου της μαγειρικής, πιστεύουμε πως τον πρώτο ρόλο στην επίβλεψη των συνταγών, πρέπει να τον έχουν οι διατροφολόγοι. Γι’αυτό το λόγο σχεδιάσαμε μια σειρά καινοτόμων τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας, με την καθοδήγηση εξειδικευμένων διατροφολόγων με διεθνή και μεγάλη εμπειρία στο χώρο των τροφίμων.

Η σειρά “Better Life Super Nutritional Foods” περιλαμβάνει τα πιο υγιεινά άπαχα τρόφιμα που αυξάνουν τη θερμογένεση και το μεταβολικό ρυθμό. Ο συνδιασμός πρωτεϊνών, τζίντζερ, φυτικών ινών, βρώμης, Ω3, και ο περιορισμός των κορεσμένων λιπαρών στη διατροφή μας, είναι αποδεδειγμένο πως θωρακίζουν την υγεία μας, διεγείρουν το μεταβολικό ρυθμό και βοηθούν στο αδυνάτισμα.

Παράλληλα μας δίνουν ταχύτερο και πιο έντονο αίσθημα κορεσμού. Η καινοτόμα σειρά των τροφίμων μας, με κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία υγιεινής αναβάθμισης, περιλαμβάνει προτάσεις από κρέας και vegan εναλλακτικά προϊόντα κρέατος, έτοιμα προς κατανάλωση με ελάχιστο προαιρετικό ζέσταμα, καθώς και τα πιο υγιεινά snacks, όπως πολύσπορα κριτσίνια ολικής και ωμοφαγικές μπάρες και cookies με superfoods.

Όλα τα προϊόντα της σειράς “Better Life Super Nutritional Foods” είναι εμπλουτισμένα με ελληνικές φυσικές υπερτροφές, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, αποτελούν πηγή Ω3 και φυτικών ινών και δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές και κακά λιπαρά. Τα προϊόντα μας δεν απευθύνονται μόνο σε αθλητές αλλά και σε όλο το φάσμα των καταναλωτών που θέλουν να ακολουθήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, αφού για πρώτη φορά κάτι τόσο υγιεινό είναι ταυτόχρονα τόσο νόστιμο και τόσο προσιτό.

Τα προϊόντα “Better Life” , προσδοκούμε να γίνουν η βασική επιλογή ακόμα και των πιο απαιτητικών διατροφικών αναγκών. Από την τρυφερή ηλικία των παιδικών χρόνων μέχρι τη δύσκολη ηλικία των αγαπημένων μας παππούδων. Εμπιστευτείτε μας τη διατροφή σας και δείτε καθημερινά τα ευεργετικά αποτελέσματα της επιλογής σας.

Το όραμα μας δεν σταματάει στην παραγωγή μιας γκάμας προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας. Απλώς ξεκινάει από εκεί. Το brand BL δημιουργήθηκε απο τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Better Life. Στόχος μας είναι να ταυτιστεί το brand της εταιρείας μας με τη διαρκή προσπάθεια όλων για βελτίωση της ποιότητας ζωής, μέσω δραστηριοτήτων που αποδεδειγμένα οδηγούν σε ευεξία.

Τα BL προϊόντα δεν ήρθαν για να κατακτήσουν την αγορά αλλά για να την κάνουν καλύτερη. Σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Ο Serentip, ο αγαπημένος μας σοφός πίθηκος είναι η μασκότ μας.

Ο καλός μας αυτός φίλος, θα είναι μαζί μας σε όλη τη διαδρομή, για να μας δίνει διατροφικές συμβουλές, κουράγιο και να μας διασκεδάζει με τις όμορφες και διδακτικές του ιστορίες, βγαλμένες μέσα από τη ζούγκλα του ανθρώπινου πολιτισμού.

Αντίθετα με τα άλλα αδελφάκια του τα τρία σοφά πιθηκάκια που δεν μιλάνε δεν ακούν και δεν βλέπουν τίποτα κλείνοντας το στόμα τους τα αυτιά τους και τα μάτια τους, ο Serepint βλέπει, ακούει και μιλάει όσο πρέπει. Αυτές είναι οι βασικές συμβουλές του προς όλους μας για μια ευτυχισμένη ζωή.

-ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΝΕΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ

-ΑΘΛΗΘΕΙΤΕ

-ΤΡΑΦΕΙΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ

-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

-ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΗ

-ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

-ΜΗΝ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

-ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

-ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

-ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ

-ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

-ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ

-ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Μπορείτε να εμπιστευτείτε τα λόγια του αφού είναι σοφός αλλά να μην ξεχνάτε ποτέ πως δεν παύει να είναι πίθηκος.

Comments (0)

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών