Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το Πασχαλινό σας τραπέζι!.
Αγοράστε τα προϊόντα του πασχαλινού σας τραπεζιού, επιλέξτε την ημέρα και ώρα που θέλετε να παραλάβετε
και αποφύγετε την απογοήτευση της τελευταίας στιγμής!
Κοντοσούβλι Χοιρινό
Βάρος Τεμαχίου Κοντοσούβλι : 250-300g
Κοντοσούβλι Χοιρινό Το µαρινάρισµα του κρέατος καλό είναι να διαρκέσει 24 ώρες. Στο µείγµα της µαρινάδας είναι σχεδόν απαραίτητη η παρουσία όξινων υλικών (κυρίως κρασί, χυµός λεµονιού και πορτοκαλιού, ξίδι, ντοµάτα -όταν είναι στην εποχή της- ακόµη και κρεµµύδια), γιατί µαλακώνουν τις ίνες του κρέατος και το κάνουν τρυφερό. Εξάλλου οι µαρινάδες νοστιµίζουν θαυµάσια κάθε είδους κρεατικό, ιδιαίτερα όσα έχουν σχετικά βαριά οσµή, όπως το αρνίσιο.
- Τρόπος Μαγειρέματος
- Για σχάρα
Για τηγάνι
Για φούρνο