Κοντοσούβλι Χοιρινό τυλιγμένο σε μπόλια
Κοντοσούβλι Χοιρινό
Κοντοσούβλι Χοιρινό τυλιγμένο σε μπόλια
Κοντοσούβλι Χοιρινό

Κοντοσούβλι Χοιρινό τυλιγμένο σε μπόλια

31079
9,90 € / κιλό

Βάρος Τεμαχίου Κοντοσούβλι : 300-350g

 

Κοντοσούβλι Χοιρινό Το µαρινάρισµα του κρέατος καλό είναι να διαρκέσει 24 ώρες. Στο µείγµα της µαρινάδας είναι σχεδόν απαραίτητη η παρουσία όξινων υλικών (κυρίως κρασί, χυµός λεµονιού και πορτοκαλιού, ξίδι, ντοµάτα -όταν είναι στην εποχή της- ακόµη και κρεµµύδια), γιατί µαλακώνουν τις ίνες του κρέατος και το κάνουν τρυφερό. Εξάλλου οι µαρινάδες νοστιµίζουν θαυµάσια κάθε είδους κρεατικό, ιδιαίτερα όσα έχουν σχετικά βαριά οσµή, όπως το αρνίσιο.

Τρόπος Μαγειρέματος
Για σχάρα
Για τηγάνι
Για φούρνο
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών