Καρδούλες ψαρονέφρι σε κρούστα από λευκό & μαύρο σουσάμι
Καρδούλες ψαρονέφρι σε κρούστα από λευκό & μαύρο σουσάμι

Χοιρινό ψαρονέφρι σε κρούστα από λευκό & μαύρο σουσάμι

FOODBOX31026
9,80 € / μερίδα

Δεν υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης στο συγκεκριμένο προϊόν. (χρειαζόμαστε 1 μέρα προετοιμασία)

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 2 μερίδες.

 

Ένα παιχνιδιάρικο ευφάνταστο πιάτο που συνδυάζει το μέλι τη μουστάρδα το άρωμα και και τη γεύση του πορτοκαλιού με δύο είδη σουσάμι. Μία ακόμη εύκολη γρήγορη και γευστική πρότασή από μας που θα σας βοηθήσει και θα σας λύσει τα χέρια τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου στο δείπνο που θα κάνετε στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας. Ένα φαγητό που μπορεί να συνδυάσετε με ένα σαμπανιζέ κρασί ή ένα κοκτέιλ για να έχετε μία απολαυστική βραδιά με το σύντροφό σας χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείτε πολλή ώρα με το φαγητό.

Βάρος μερίδας: 400 - 450 γραμμάρια

Τρόπος Μαγειρέματος
Για φούρνο

6 καρδιές από ψαρονέφρι, σουσάμι λευκό και μαύρο, μέλι, μουστάρδα, βούτυρο, ελαιόλαδο, χυμό πορτοκαλιού, ξύσμα πορτοκαλιού, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, πάπρικα, βασιλικό, μαντζουράνα, ρίγανη

Περιχύνουμε το χυμό πορτοκάλι στο ταψάκι μας χωρίς να ξεπλύνουμε τη μαρινάδα από τις πατάτες και το σουσάμι από τα ψαρονέφρια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο από 25 έως 30 λεπτά στους 150 βαθμούς

Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις
Stefanos Sotirhos

Την επιμέλεια των πακέτων "Lunch Box" έχει αναλάβει ο σεφ μας Στέφανος Σωτήρχος

Ο Σεφ Στέφανος Σωτήρχος εργάζεται τα τελευταία 22 χρόνια στο χώρο της εστίασης με μεγάλη επιτυχία. Έχει σπουδάσει ζαχαροπλαστική και μαγειρική στο εξωτερικό και έχει παρακολουθήσει ένα πλήθος σεμιναρίων σε χώρες της Ευρώπης αλλά και της Ασίας. Έχει συμμετάσχει σε διεθνείς διαγωνισμούς της γαστρονομίας και έχει βραβευτεί με χρυσά και ασημένια μετάλλια. Η μεγάλη του εμπειρία στο χώρο της εστίασης προέρχεται από την αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που κάνει αλλά και από τους διαφορετικούς χώρους που εξάσκησε το επάγγελμά του όπως εστιατόρια, μεγάλες βιομηχανικές επισιτιστικές μονάδες, πρεσβείες και ξενοδοχειακές μονάδες.

"Η έμπνευση μου αντλείται κυρίως από τον έρωτα και από την φιλοσοφία. Tο φαγητό είναι μια φιλοσοφική δημιουργία που φτάνει στο σημείο να μοιάζει με έρωτα και αυτό γιατί για να απολαύσεις ένα πιάτο πρέπει κατά την γνώμη μου να ανταποκρίνεται σε όλες τις αισθήσεις."

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών