Πως λειτουργεί

Με το πρόγραμμα επιβράβευσης Siakos Bonus κερδίζετε σε κάθε αγορά σας!

Για κάθε 3 ευρώ αγορών σας κερδίζετε 1 πόντο

Επιπλέον, πόντους κερδίζετε αγοράζοντας προϊόντα που έχουν ειδική σήμανση. Έτσι εύκολα και γρήγορα μόλις συγκεντρώσετε 200 πόντους, τότε κερδίζετε έκπτωση αξίας 6€ και μπορείτε να επιλέξετε εάν θα κάνετε εξαργύρωση των πόντων σας στην επόμενη σας παραγγελία ή να συνεχίσετε τη συλλογή πόντων για μελλοντική εξαργύρωση.

Οι πόντοι ανταμοιβής κάθε προϊόντος εμφανίζονται κάτω από την επιλογή της ποσότητας.

Οι πόντοι ανταμοιβής μου

Ολοκληρώνοντας την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα siakos.gr, στην καρτέλα του λογαριασμού σας υπάρχει η επιλογή "Πόντοι Ανταμοιβής" στην οποία αναφέρει

  • Αναλυτικά τούς πόντους που έχετε στον λογαριασμό σας
  • Λίστα με τα ιστορικά στοιχεία των πόντων ανταμοιβής που σχετίζονται στον λογαριασμό σας
  • Επιλογή "Μοιραστείτε με έναν φίλο" στην οποία κερδίζετε πόντους και εσείς και οι φίλοι σας.

Εξαργύρωση πόντων ανταμοιβής

Κάθε φορά που κάνετε τις αγορές σας στο siakos.gr συλλέγετε πόντους. Έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε τους πόντους σας  εύκολα, αφαιρώντας την αξία τους στην επόμενη παραγγελία σας, είτε να συνεχίσετε να συγκεντρώνετε πόντους και να τους εξαργυρώσετε όποτε εσείς επιθυμείτε.

Για να εξαργυρώσετε τους πόντους σε μια παραγγελία θα πρέπει να επιλέξετε το καλάθι σας. Έπειτα κάτω από τα προϊόντα που βρίσκονται στο καλάθι σας υπάρχει η επιλογή "εξαργυρώστε τώρα" στην οποία θα μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των πόντων που θέλετε να κάνετε εξαργύρωση στην παραγγελία σας και να λάβετε την έκπτωση.

Οι ελάχιστοι πόντοι εξαργύρωσης είναι οι 200 (αξία 6€)

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών