Valentine's Hearts από φιλέτο γάλακτος με σάλτα από βατόμουρο
Valentine's Hearts από φιλέτο γάλακτος με σάλτα από βατόμουρο

Φιλέτο γάλακτος μοσχαρίσιο με σάλτσα από βατόμουρο

FOODBOX31024
12,00 € / μερίδα

Δεν υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης στο συγκεκριμένο προϊόν. (χρειαζόμαστε 1 μέρα προετοιμασία)

Βάρος μερίδας: 400 - 450 γραμμάρια

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 2 μερίδες.

 

Δημιουργήσαμε αυτή τη συνταγούλα για να μπορέσετε με εύκολο τρόπο να κάνετε το τραπέζι στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας. Μία επιλογή που μπορεί να σταθεί αντάξια σε ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας και σε ένα τραπέζι για πρόταση γάμου

Τρόπος Μαγειρέματος
Για φούρνο

φιλέτο μοσχαρίσιο. βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι φρέσκο, βατόμουρα (φρέσκα ή κατεψυγμένα), σιμπολετ ψιλοκομμένο, αλεύρι, κρασί ημίγλυκο. ξύσμα λεμονιού, κρέμα γάλακτος, τριμμένη παρμεζάνα, νιογκι

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα φιλέτα μας έως ότου να πάρουν ένα ροδαλό χρώμα το ψήσιμο είναι ανάλογο με τη διατροφική ιδιαιτερότητα του καθενός. Εμείς προτείνουμε το φιλέτο σας να το ψήσετε στο τηγάνι για περίπου τέσσερα λεπτά από κάθε πλευρά θα έχετε 1 αποτέλεσμα medium rare.

Στο ίδιο τηγάνι τοποθετούμε αφού βγάλουμε τα φιλέτα τα βατόμουρα και το κρασί και τα αφήνουμε να γλασάρουμε σε μέτρια φωτιά.

Σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνουμε τα νιόκι το κρασί το λευκό την κρέμα γάλακτος το ξύσμα λεμονιού και μαγειρεύουμε τα νιόκι για 4_5 λεπτά στη συνέχεια προσθέτουμε την παρμεζάνα, και αφήνουμε τα νιόκι μας να γλασάρουν.

Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις
Stefanos Sotirhos

Την επιμέλεια των πακέτων "Lunch Box" έχει αναλάβει ο σεφ μας Στέφανος Σωτήρχος

Ο Σεφ Στέφανος Σωτήρχος εργάζεται τα τελευταία 22 χρόνια στο χώρο της εστίασης με μεγάλη επιτυχία. Έχει σπουδάσει ζαχαροπλαστική και μαγειρική στο εξωτερικό και έχει παρακολουθήσει ένα πλήθος σεμιναρίων σε χώρες της Ευρώπης αλλά και της Ασίας. Έχει συμμετάσχει σε διεθνείς διαγωνισμούς της γαστρονομίας και έχει βραβευτεί με χρυσά και ασημένια μετάλλια. Η μεγάλη του εμπειρία στο χώρο της εστίασης προέρχεται από την αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που κάνει αλλά και από τους διαφορετικούς χώρους που εξάσκησε το επάγγελμά του όπως εστιατόρια, μεγάλες βιομηχανικές επισιτιστικές μονάδες, πρεσβείες και ξενοδοχειακές μονάδες.

"Η έμπνευση μου αντλείται κυρίως από τον έρωτα και από την φιλοσοφία. Tο φαγητό είναι μια φιλοσοφική δημιουργία που φτάνει στο σημείο να μοιάζει με έρωτα και αυτό γιατί για να απολαύσεις ένα πιάτο πρέπει κατά την γνώμη μου να ανταποκρίνεται σε όλες τις αισθήσεις."

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών