Ποντίκι μοσχαρίσιο με ζελέ Γαλλίας

Ποντίκι μοσχαρίσιο με ζελέ Γαλλίας

30513
8,50 € / κιλό
Τρόπο κοπής

 

Το μπροστινό και το πίσω κότσι (ποντίκι) είναι κομμάτια με αρκετό ψαχνό και πλούσια σε κολλαγόνο, ιδιαίτερα το μπροστινό. Κάνουν για βραστό, σούπες, παρασκευή ζωμών, μαγειρευτά κατσαρόλας (κοκκινιστά, στιφάδο, όσο μπούκο).

Τρόπος Μαγειρέματος
Για κατσαρόλα
Για φούρνο
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

 
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών