Σπλήνα μοσχαρίσια Γαλλιας

Σπλήνα μοσχαρίσια Γαλλιας

30823
7,90 € / κιλό

Βάρος τεμαχίου 1,5-2 kg

Τρόπο κοπής

 

Σπλήνα μοσχαρίσια Γαλλιας στην ελληνική κουζίνα γεμίζεται συνήθως με φέτα ή κιμά ή ρύζι ή με συνδυασμό τους, στο Ισραήλ με κουσκούς (miltz) ή με το ίδιο το εσωτερικό της, ενώ στη Σικελία υπάρχει το περίφημο vestadda, που είναι σάντουιτς με πολύ λεπτές φέτες σπλήνας.

Τρόπος Μαγειρέματος
Για σχάρα
Για τηγάνι
Για φούρνο
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών