Στρογγυλό μοσχαρίσιο Γαλλίας

Στρογγυλό μοσχαρίσιο Γαλλίας

30525
9,50 € / κιλό
Τρόπο κοπής

 

Στρογγυλό μοσχαρίσιο Γαλλίας Τμήμα εμπρός και έξω του μηρού, του οποίου το κάτω τμήμα, που περιλαμβάνει το οστό της επιγονατίδας με τις απολήξεις των μυών, είναι πλούσιο σε συνδετικό ιστό και κατάλληλο για βραστά. Μαγειρεύεται όπως το κιλότο, από το οποίο έχει λιγότερο λίπος. Μεγάλη περιεκτικότητα σε κολλαγόνο, που βοηθά στο «δέσιμο» των σαλτσών. Είναι κομμάτι με ωραία εμφάνιση.

Τρόπος Μαγειρέματος
Για κατσαρόλα
Για φούρνο
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών