Δυνατότητα Express παράδοσης
Chateaubriand beef

Chateaubriand beef

30956
39,00 € / κιλό

Φιλέτο Σατομπριάν

Τρόπο κοπής

 

Το Chateaubriand (μερικές φορές ονομάζεται μπριζόλα chateaubriand ) είναι ένα πιάτο που παραδοσιακά αποτελείται από ένα μεγάλο κεντρικό φιλέτο φιλέτου φιλέτου που ψήνεται στη σχάρα μεταξύ δύο μικρότερων κομματιών κρέατος που απορρίπτονται μετά το μαγείρεμα.

Ενώ ο όρος αρχικά αναφέρεται στην προετοιμασία του πιάτου, ο Auguste Escoffier ονόμασε τη συγκεκριμένη κεντρική κοπή του φιλέτου στο Chateaubriand. Στην γαστρονομίας του 19ου αιώνα, η μπριζόλα για Chateaubriand θα μπορούσε να κοπεί από το κόντρα φιλέτο , και σερβίρεται με μια μειωμένη σάλτσα ονομάζεται σάλτσα Chateaubriand ή ένα παρόμοιο, που παρασκευάστηκε με λευκό κρασί και ασκαλώνια υγραίνεται με ντεμί γκλας , και αναμειγνύεται με βούτυρο, εστραγκόν και χυμό λεμονιού .

Σερβίρεται επίσης παραδοσιακά με μανιτάρια.

Τρόπος Μαγειρέματος
Για κατσαρόλα
Για σχάρα
Για φούρνο
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών