Αυθημερόν Delivery από το κρεοπωλείο μας έως και τις 23:00.
Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2 - 5 ώρες για παραγγελίες που θα υποβληθούν μέχρι τις 17:00
Φιλέτο γάλακτος μοσχαρίσιο με σάλτσα από βατόμουρο
Δεν υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης στο συγκεκριμένο προϊόν. (χρειαζόμαστε 1 μέρα προετοιμασία)
Βάρος μερίδας: 400 - 450 γραμμάρια
Δημιουργήσαμε αυτή τη συνταγούλα για να μπορέσετε με εύκολο τρόπο να κάνετε το τραπέζι στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας. Μία επιλογή που μπορεί να σταθεί αντάξια σε ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας και σε ένα τραπέζι για πρόταση γάμου
- Τρόπος Μαγειρέματος
- Για φούρνο
φιλέτο μοσχαρίσιο. βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι φρέσκο, βατόμουρα (φρέσκα ή κατεψυγμένα), σιμπολετ ψιλοκομμένο, αλεύρι, κρασί ημίγλυκο. ξύσμα λεμονιού, κρέμα γάλακτος, τριμμένη παρμεζάνα, νιογκι
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα φιλέτα μας έως ότου να πάρουν ένα ροδαλό χρώμα το ψήσιμο είναι ανάλογο με τη διατροφική ιδιαιτερότητα του καθενός. Εμείς προτείνουμε το φιλέτο σας να το ψήσετε στο τηγάνι για περίπου τέσσερα λεπτά από κάθε πλευρά θα έχετε 1 αποτέλεσμα medium rare.
Στο ίδιο τηγάνι τοποθετούμε αφού βγάλουμε τα φιλέτα τα βατόμουρα και το κρασί και τα αφήνουμε να γλασάρουμε σε μέτρια φωτιά.
Σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνουμε τα νιόκι το κρασί το λευκό την κρέμα γάλακτος το ξύσμα λεμονιού και μαγειρεύουμε τα νιόκι για 4_5 λεπτά στη συνέχεια προσθέτουμε την παρμεζάνα, και αφήνουμε τα νιόκι μας να γλασάρουν.
Μπορεί επίσης να σας αρέσουν