Φιλέτο ( Tenderloin ) μοσχαρίσιο Ελλάδος

Φιλέτο ( Tenderloin ) μοσχαρίσιο Ελλάδος

30439
25,00 € / κιλό
Τρόπο κοπής

 

Φιλέτο (Tenderloin) μοσχαρίσιο Ελλάδος Αποτελεί το καλύτερο από οργανοληπτικής άποψης τεμάχιο και μπορεί να χωρισθεί σε τρία κομμάτια, την κεφαλή, το σώμα και την ουρά του φιλέτου. Από την κεφαλή και το σώμα παίρνουμε τα διάφορα steak, τα tournedos, τα chateubrian, από τη δε ουρά τα μενταγιόν, το φιλέ μινιόν κ.λπ.

Τρόπος Μαγειρέματος
Για κατσαρόλα
Για σχάρα
Για τηγάνι
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών