Ποντίκι μοσχαρίσιο με ζελέ Ελλάδος

Ποντίκι μοσχαρίσιο με ζελέ Ελλάδος

30279
10,90 € / κιλό
Τρόπο κοπής

 

Ποντίκι μοσχαρίσιο με ζελέ Ελλάδος Το μπροστινό και το πίσω κότσι (ποντίκι) είναι κομμάτια με αρκετό ψαχνό και πλούσια σε κολλαγόνο, ιδιαίτερα το μπροστινό. Κάνουν για βραστό, σούπες, παρασκευή ζωμών, μαγειρευτά κατσαρόλας (κοκκινιστά, στιφάδο, όσο μπούκο).

Τρόπος Μαγειρέματος
Για κατσαρόλα
Για φούρνο
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών