Rib Eye Steak Μοσχού Ελλάδος
Rib Eye Steak Μοσχού Ελλάδος
Rib Eye Steak Μοσχού Ελλάδος
Rib Eye Steak Μοσχού Ελλάδος

Rib Eye Steak Μοσχού Ελλάδος

30716
21,90 € / κιλό

Βάρος τεμαχίου μπριζόλας: 300gr.

Τρόπο κοπής

 

Μια από τις πιο δημοφιλείς κοπές της εποχής μας είναι το rib eye, Τι είναι όμως το rib eye και γιατί είναι τόσο περιζήτητο;

Πρόκειται για το κομμάτι που κόβεται από το μέρος του ζώου που βρίσκεται πάνω στο πρώτο πλευρό, και δεν περιέχει κανένα κόκαλο. Εξαιτίας των άριστων ραβδώσεων που προκαλούνται από αυτόν τον τρόπο κοψίματος στο κρέας, το κομμάτι αυτό είναι γεμάτο γεύσεις και παραμένει μαλακό κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Τρόπος Μαγειρέματος
Για σχάρα
Για τηγάνι
Για φούρνο
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών