Στήθος μοσχαρίσιο με οστό Ελλάδος

Στήθος μοσχαρίσιο με οστό Ελλάδος

30271
6,98 € / κιλό
Τρόπο κοπής

 

Στήθος μοσχαρίσιο με οστό Ελλάδος Είναι το πιο λιπαρό μέρος του ζώου. Οι μύες του στήθους ξεχωρίζουν εύκολα από το λίπος και μαγειρεύονται στην κατσαρόλα και στο φούρνο. Οι στηθοπλευρές ή σιδηρόδρομος έχουν πολύ λίπος, πολλά κόκκαλα και λίγο ψαχνό. Συνήθως ξεκοκαλίζονται και γίνονται κιμάς.

Τρόπος Μαγειρέματος
Για κατσαρόλα
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών