Στήθος νεαρού μοσχαριού με οστό Βιολογικό Ελλάδος

Στήθος νεαρού μοσχαριού με οστό Βιολογικό Ελλάδος

30839
15,00 € / κιλό
Τρόπο κοπής

 

Είναι το πιο λιπαρό μέρος του ζώου. Οι μύες του στήθους ξεχωρίζουν εύκολα από το λίπος και μαγειρεύονται στην κατσαρόλα και στο φούρνο. Οι στηθοπλευρές ή σιδηρόδρομος έχουν πολύ λίπος, πολλά κόκαλα και λίγο ψαχνό. Συνήθως ξεκοκαλίζονται και γίνονται κιμάς.

Τρόπος Μαγειρέματος
Για κατσαρόλα
Για φούρνο
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών