Τράνς μοσχαρίσιο Γαλλίας

Τράνς μοσχαρίσιο Γαλλίας

30522
9,90 € / κιλό
Τρόπο κοπής

 

Τράνς μοσχαρίσιο Γαλλίας Εσωτερικό τμήμα του μηρού, χωρίς οστά, φτωχό σε συνδετικό ιστό. Είναι το κλασικό κομμάτι για σνίτσελ, δεν έχει πολύ λίπος και είναι κάπως στεγνό κρέας. Βγάζει εσκαλόπ, λεπτές φέτες που συνήθως γίνονται στο τηγάνι, αλλά και σνίτσελ, ενώ επίσης γίνεται και στην κατσαρόλα.

Τρόπος Μαγειρέματος
Για κατσαρόλα
Για τηγάνι
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών