• -10%
Παντζάρια Στον Ατμό Σε Σακούλα Αγρόκηπος Χαλβατζή (500g)

Παντζάρια Στον Ατμό Σε Σακούλα Αγρόκηπος Χαλβατζή (500g)

069
1,71 € / τμχ. 1,90 € -10%

Λαχανικά Ελληνικής Προέλευσης, στον Ατμό Έτοιμα για σερβίρισμα Σύστημα Ολοκληρωμένης Καλλιέργειας Χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων Χωρίς Συντηρητικά Χωρίς Γλουτένη Αποστειρωμένο προϊόν Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες Απόλυτα φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα. Έτοιμο να συνοδέψει κάθε μεσογειακό πιάτο. Πιστοποιημένο προϊόν Ορθής Γεωργικής Πρακτικής

 

Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ κόκκινο χρώμα σε αυτό το λαχανικό. Η βητακυανίνη μπορεί να περιορίσει τη βλάβη που προκαλούν στον οργανισμό οι ελεύθερες ρίζες αλλά και να αναστείλει τη δημιουργία καρκινικών κυττάρων στο στομάχι, το έντερο, τους πνεύμονες, και το νευρικό σύστημα, σύμφωνα με κάποιες έρευνες.

Βελτιώνει τη φυσική άμυνα του οργανισμού βοηθώντας στην αναγέννηση κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης περιέχουν διοξείδιο του πυριτίου, ζωτικής σημασίας για το υγιές δέρμα, τα νύχια, τους συνδέσμους, τους τένοντες και τα οστά.

Το παντζάρι (Beta vulgaris) ανήκει στην ίδια οικογένεια με το σπανάκι. Tο παντζάρι ή αλλιώς κοκκινογούλι είναι βολβοειδές λαχανικό και αναπτύσσεται μέσα στο χώμα. Θεωρείται υπερφάρμακο λόγω των πολλών και θρεπτικών συστατικών, βοηθώντας μας έτσι να αντιμετωπίσουν αρκετές ασθένειες χωρίς να καταφύγουμε σε φάρμακα.

Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών