• -20%
Κοτόπουλο Μιμίκος

Κοτόπουλο Μιμίκος

30486
3,98 € / κιλό 4,98 € -20%
Υπολειπόμενος χρόνος
Τρόπο κοπής

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 1,8 kg.

Ποσότητα Έκπτωση Εξοικονομείτε
0,5 20% Έως και 0,40 €
 

Μεγαλωμένο με το σύστημα MIMIKOS. Τo κοτόπουλo MIMIKOS έχει τραφεί με 100% φυτικές τροφές, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και πιστοποιείται από τον AGROCERT για την ειδική αυτή εκτροφή. Πλέον διατίθεται σφραγισμένo αεροστεγώς σε NEA ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ για περισσότερη φρεσκάδα μέχρι την ημερομηνία λήξης, μεγαλύτερη ασφάλεια για το προϊόν, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και περισσότερη ευκολία! Χρησιμοποιήστε το αυτοκόλλητο για το εύκολο άνοιγμα τραβώντας το αυτοκόλλητο σταθερά και με δύναμη προς την κατεύθυνση που υποδεικνύει το βέλος.

Τρόποι Συντήρησης

Διατηρείται στους 0-4˚C σφραγισμένo μέσα στη συσκευασία του μέχρι την ημερομηνία λήξης. Για να απολαύσετε την ποιότητα και τη γεύση του κοτόπουλου MIMIKOS συνιστούμε τη διατήρηση του στη συντήρηση του ψυγείου σας. Η νέα του συσκευασία έτσι κι αλλιώς επιτρέπει να τo διατηρήσετε για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα. Στην περίπτωση που η καταναλωτική σας συνήθεια σας υποχρεώνει να το διατηρήσετε στην κατάψυξη, φροντίστε να το καταψύξετε την ημέρα αγοράς του. Ένα κοτόπουλο που έχει καταψυχθεί εγκαίρως και πριν τη κατάψυξη του είχε συντηρηθεί σωστά, μπορεί να διατηρηθεί επιπλέον τουλάχιστον 2 μήνες σε ένα καλό οικιακό καταψύκτη στους -18˚C.

Απόψυξη

Όταν το κοτόπουλο διατηρηθεί στη συντήρηση (0-4oC ) δε χρειάζεται απόψυξη. Αν το έχετε καταψύξει για να το συντηρήσετε, φροντίστε να το τοποθετήσετε 24 ώρες πριν να το χρησιμοποιήσετε, στη συντήρηση του ψυγείου σας, επιτρέποντας του να αποψυχθεί σταδιακά και με ασφάλεια.

Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών