Γκούλας μοσχαρίσιο
Γκούλας μοσχαρίσιο
Γκούλας μοσχαρίσιο
Γκούλας μοσχαρίσιο

Γκούλας μοσχαρίσιο

FOODBOX31039
7,90 € / μερίδα

Δεν υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης στο συγκεκριμένο προϊόν. (χρειαζόμαστε 1 μέρα προετοιμασία)

Βάρος μερίδας: 400 - 450 γραμμάρια

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 2 μερίδες.

 

Το γκούλας είναι μία παραδοσιακή ουγγρική συνταγή με δύο εκδοχές. Η μία εκδοχή μοιάζει με σούπα μοσχαρόσουπα και η δεύτερη με στιφάδο. Και στις δύο περιπτώσεις το χαρακτηριστικό που έχει το φαγητό και κάνει τη διαφορά είναι τα λαχανικά που είναι χοντρά κομμένα να σε κύβους η πατάτα που μαγειρεύεται μαζί με το κρέας και οι πιπεριές.

Περιχύνουμε το φαγητό μας με το κρασί και το τοποθετούμε στο φούρνο σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 έως 160 βαθμούς. Ψήνουμε για περίπου μία ώρα σκεπασμένο το ταψί μας με λαδόχαρτο και αλουμινόχαρτο.

Μοσχαρίσιο στρογγυλό κομμένο σε μικρούς κύβους, κρεμμύδια κομμένα σε κύβους, πιπεριές πράσινες, πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε κύβους, πατάτες μετρίου μεγέθους κομμένες σε κύβους, Αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, μπαχάρι, δάφνη, Ελαιόλαδο, κρασί κόκκινο, πελτές ντομάτας.

Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις
Stefanos Sotirhos

Την επιμέλεια των πακέτων "Lunch Box" έχει αναλάβει ο σεφ μας Στέφανος Σωτήρχος

Ο Σεφ Στέφανος Σωτήρχος εργάζεται τα τελευταία 22 χρόνια στο χώρο της εστίασης με μεγάλη επιτυχία. Έχει σπουδάσει ζαχαροπλαστική και μαγειρική στο εξωτερικό και έχει παρακολουθήσει ένα πλήθος σεμιναρίων σε χώρες της Ευρώπης αλλά και της Ασίας. Έχει συμμετάσχει σε διεθνείς διαγωνισμούς της γαστρονομίας και έχει βραβευτεί με χρυσά και ασημένια μετάλλια. Η μεγάλη του εμπειρία στο χώρο της εστίασης προέρχεται από την αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που κάνει αλλά και από τους διαφορετικούς χώρους που εξάσκησε το επάγγελμά του όπως εστιατόρια, μεγάλες βιομηχανικές επισιτιστικές μονάδες, πρεσβείες και ξενοδοχειακές μονάδες.

"Η έμπνευση μου αντλείται κυρίως από τον έρωτα και από την φιλοσοφία. Tο φαγητό είναι μια φιλοσοφική δημιουργία που φτάνει στο σημείο να μοιάζει με έρωτα και αυτό γιατί για να απολαύσεις ένα πιάτο πρέπει κατά την γνώμη μου να ανταποκρίνεται σε όλες τις αισθήσεις."

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών