Butcher's blog

Πασχαλινό ψήσιμο στη σούβλα
Apr 26, 2024
Οδηγός για Αρχάριους Προετοιμασία:   Επιλέξτε το κατάλληλο κρέας: Προτιμήστε φρέσκο κρέας. Ζητήστε από τον...
Κοτόπουλο αργοψημένο, με πατάτες και σάλτσα με βούτυρο και σχοινόπρασο
Apr 20, 2024
Το τέλειο φαγητό και χρειάζεται μόνο μία κατσαρόλα Υλικά 1 κιλό πατάτες baby 2 κουταλιές...
Παραδοσιακή Μαγειρίτσα ή Μαγειρίτσα με μοσχαράκι
Apr 12, 2024
Για την κλασική μαγειρίτσα   Υλικά   1 συκωταριά αρνίσια  1 - 2 εντεριές αρνίσιες,...
Γευστικό Guide για το Πάσχα: Ποια είναι τα πασχαλινά εδέσματα που όλοι αγαπάμε;
Apr 05, 2024
Το ελληνικό Πάσχα, φημίζεται για τα πλούσια εδέσματα που κοσμούν το πασχαλινό τραπέζι. Πρωταγωνιστής, φυσικά,...
Κοτόπουλο με πέστο και ρύζι
Mar 29, 2024
Λίγα απλά συστατικά δίνουν ένα πλούσιο γεύμα  Υλικά  12 κιλό μπούτια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα  2 κουταλάκια...
Τι ακριβώς είναι τα λουκάνικα;
Mar 22, 2024
Μια ματιά στην ιστορία τους   Το λουκάνικο είναι ουσιαστικά κρέας σε συνδυασμό με άλλα βότανα,...
Κρεμώδη κεφτεδάκια
Mar 15, 2024
Εύκολο, σούπερ πλούσιο γεύμα που χρειάζεται λιγότερο από μία ώρα για να φτιαχτεί.  Υλικά  1...
Από που προήλθε η μαρινάδα;
Mar 08, 2024
Μάθετε σχετικά με την ιστορία των μαρινάδων.Προέλευση της λέξης "Μαρινάδα"Το θαλασσινό νερό οδήγησε στη λέξη...
Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών
Mar 01, 2024
Υλικά  4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο (πάχους 2.5 εκατοστών)  1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και περισσότερο...
Τα οφέλη της παλαίωσης του κρέατος
Feb 23, 2024
Η παλαίωση του κρέατος είναι μια παραδοσιακή πρακτική που μετατρέπει το συνηθισμένο σε εξαιρετικό. Αν...
Γεμιστό στήθος κοτόπουλου
Feb 16, 2024
Υλικά  4 μεγάλα στήθη κοτόπουλου περίπου 2 κιλά  1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι  2 κουταλιές...
Συνδυάζοντας το κρέας με το κρασί
Feb 09, 2024
Ένας απλός οδηγός για νόστιμους συνδυασμούς  Ο συνδυασμός κρεάτων με το κατάλληλο κρασί μπορεί να...