Μαξιλάρι από νουά μόσχαρίσιο μπρεζέ
Μαξιλάρι από νουά μόσχαρίσιο μπρεζέ

Μαξιλάρι από νουά μόσχαρίσιο μπρεζέ

FOODBOX31029
9,90 € / μερίδα

Δεν υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης στο συγκεκριμένο προϊόν. (χρειαζόμαστε 1 μέρα προετοιμασία)

Βάρος μερίδας: 400 - 450 γραμμάρια

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 2 μερίδες.

 

Το μαξιλάρι από το μοσχαρίσιο νουά που σας προτείνουμε συνδυάζει ένα πλήρες γεύμα λαχανικών και κρέας. Το χοιρινό λαρδί που χρησιμοποιούμε εμπλουτίζει τη γεύση του μοσχαρίσιο νουά κρατώντας την υγρασία του κρέατος στο εσωτερικό με αποτέλεσμα το νουά να είναι πιο τρυφερό πιο γευστικό και πιο απολαυστικό. Ο τρόπος μαγειρέματος μπρεζε που έχουμε επιλέξει για αυτή την παρασκευή εμπλουτίζει μέσα στο κρέας και γενικά στο σύνολο της συνταγής το άρωμα των λαχανικών, των μπαχαρικών και των μυρωδικών που χρησιμοποιούμε ούτως ώστε να πετύχουμε ένα σωστά μαγειρεμένο φαγητό και μία απολαυστική γευστική εμπειρία.

Τρόπος Μαγειρέματος
Για φούρνο

Νουά μοσχαρίσιο δεμένο σε χοιρινό λαρδί , κρεμμύδι σε κύβους, καρότο σε κύβους, σέλινο σε κύβους, μανιτάρι σε κύβους, μελιτζάνα σε κύβους, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, μπαχαρι, δάφνη, κρασί λευκό

Τοποθετούμε το δισκάκι με το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς . Ψήνουμε αρχικά για περίπου 25 λεπτά. Κατόπιν χαμηλώνουμε το φούρνο στους 150 και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου ακόμα μία ώρα περιχύνοντας το κρέας με κρασί.

Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις
Stefanos Sotirhos

Την επιμέλεια των πακέτων "Lunch Box" έχει αναλάβει ο σεφ μας Στέφανος Σωτήρχος

Ο Σεφ Στέφανος Σωτήρχος εργάζεται τα τελευταία 22 χρόνια στο χώρο της εστίασης με μεγάλη επιτυχία. Έχει σπουδάσει ζαχαροπλαστική και μαγειρική στο εξωτερικό και έχει παρακολουθήσει ένα πλήθος σεμιναρίων σε χώρες της Ευρώπης αλλά και της Ασίας. Έχει συμμετάσχει σε διεθνείς διαγωνισμούς της γαστρονομίας και έχει βραβευτεί με χρυσά και ασημένια μετάλλια. Η μεγάλη του εμπειρία στο χώρο της εστίασης προέρχεται από την αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που κάνει αλλά και από τους διαφορετικούς χώρους που εξάσκησε το επάγγελμά του όπως εστιατόρια, μεγάλες βιομηχανικές επισιτιστικές μονάδες, πρεσβείες και ξενοδοχειακές μονάδες.

"Η έμπνευση μου αντλείται κυρίως από τον έρωτα και από την φιλοσοφία. Tο φαγητό είναι μια φιλοσοφική δημιουργία που φτάνει στο σημείο να μοιάζει με έρωτα και αυτό γιατί για να απολαύσεις ένα πιάτο πρέπει κατά την γνώμη μου να ανταποκρίνεται σε όλες τις αισθήσεις."

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών